worki do sous vide

Worki do sous vide do domu i restauracji

Worki do sous vide jako potrzebny element w kuchni Metoda sous vide, to gotowanie w precyzyjnie kontrolowanej temperaturze. Sposób ten zyskał dużą popularność w restauracjach. Sprawdza się również w domowych kuchniach. Worki do sous vide pomagają uzyskać soczyste dania. Mięsa i warzywa zachowują naturalny smak i wartości odżywcze. Nie mają bowiem bezpośredniego kontaktu z wodą.

worki do pakowania

Worki do pakowania w nowoczesnej odsłonie

Rozwiązania do pakowania Rynek opakowań ewoluuje w dużym tempie. Jest to spowodowane między innymi koniecznością opracowywania coraz lepszych rozwiązań. Dużą rolę w rozwoju ma także konieczność ochrony środowiska. Worki do pakowania przestały być więc dawno prostymi, jednorazowymi torbami. Są to zaawansowane rozwiązania, które odpowiadają na potrzeby rynku. W tej grupie znajdują się różnorodne typy opakowań.

opakowania próżmiowe

Opakowania próżniowe w branży spożywczej

Spożywcze opakowania próżniowe Branża spożywcza nie stoi w miejscu. Nieustannie pojawiają się nowe rozwiązania oferujące odbiorcom nową jakość żywności. W tym aspekcie dużą rolę odgrywają opakowania próżniowe. Świeże i szybko psujące się produkty należy bowiem odpowiednio zabezpieczyć. Opakowania vacum zrewolucjonizowały sposób przechowywania żywności. Dzięki nim konsumenci mogą otrzymywać produkty świeże. Istotniejsze jest jednak, że są